Aanbod

Weet je wat sterke merken met elkaar gemeen hebben? 
Ze vertellen je een verhaal en hebben een sterke strategie waaruit ze handelen.
Studio-Mariek bouwt websites en designs volledig afgestemd op jouw merk. 
En het mooie is, na de oplevering kan jij eenvoudig zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen. Scheelt weer een week wachten, wel zo makkelijk.


Klaar om op te vallen & de juiste klanten aan te trekken?

Ik wil samenwerken!

+ Instagram link in bio
+ Customized 404-page
+ 1 bedank pagina

ONE PAGE WEBSITE

Zoals de naam het al zegt, een website bestaande uit één pagina. Alle informatie over je bedrijf wordt hier neergezet. Denk aan je aanbod, recent werk en een contact pagina. Een one page website is ideaal voor bedrijven die al beschikken over een groot netwerk of voor starters die nog geen volledige website kunnen vullen. 
Inclusief

- Blog op maat (+400,-)
- Uitgebreid portfolio (+350)
- Nieuwe branding (n.o.t.k.)

Vanaf

€800

Dit wil ik!

Optioneel

voordeel

Makkelijk en overzichtelijk, je klant weet direct wat het aanbod is zonder alle pagina's te bekijken.

Nadeel

Je hebt maar 1 pagina dus bent minder goed zichtbaar voor Google (SEO).  Een blog kan dit oplossen!

+ Strategie sessie (t.v.w 495,-) 
+ 404-pagina
+ 2 bedank pagina's 
+ Instagram link in bio

I WANT IT ALL WEBSITE

Een volledige website met alles er op en er an helemaal in lijn met jouw huisstijl. Of je nu kiest voor rainbows & unicorns of een rustige site, het kan allemaal! Jij durft op te vallen en gaat niet voor one size fits all. Ook als je al een website hebt die wel wat TLC kan gebruiken is dit dé perfecte optie voor jou!inclusief

- Blog op maat (+400,-)
- Uitgebreid portfolio (+350)
- Nieuwe branding (n.o.t.k.)
- Website teksten (n.o.t.k)

Vanaf

€2500

yesyesyes!

Optioneel

+ Maken van E-book /
    weggever voor site
+ Opmaak presentaties
+ Visitekaartjes
+ Ander digitaal / print materiaal 

Staat jouw ontwerp hier niet tussen? Laat het mij weten, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

GRAFISCH VORMGEVING

Zijn jouw documenten toe aan vernieuwing, of is je nieuwe huisstijl nog niet overal doorgevoerd? Ik help je graag alles over te zetten zodat al je uitingen in lijn zijn met je branding, lekker herkenbaar!


Voorbeelden

Vanaf

€ variërend

Contact

Contact

Teksten + website

Zijn de teksten voor je website nog niet geschreven, of is het tijd om je oude teksten te herschijven? Studio-Mariek werkt samen met fantastische tekstschrijvers die precies jouw doelgroep weten aan te spreken. De prijzen voor dit pakket variëren en zijn altijd op aanvraag. Meer weten? Stuur een mailtje of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Vanaf

€variërend

Contact

HOW IT WORKS

Strategie sessie & content bespreken

Is het een match?

Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en behoeften voor de opdracht. 

Ook kunnen we direct zien of er een match is, wel zo fijn denk ik. En ja, ik ben heel eerlijk. Als ik denk dat je bij mij niet aan het juiste adres bent verwijs ik je graag door. Alleen het beste voor jou!

Website bouwen & Site launch

Yay, de match call was een succes en we gaan samenwerken!Mocht je voor de ''I want it all'' website gaan starten we hier met de strategie sessie. Heb je voor een andere dienst gekozen dan is dit het moment om de opzet / lettertype / kleurgebruik etc van de opdracht te bespreken.

I'm working my magic! Het is tijd om je website te bouwen of te starten aan het design.  Tussendoor check ik nog wel met je in zodat jij precies weet hoe ver ik ben.  Ben je tevreden met alles? Dan is het tijd om je site te lanceren.

01

Ontwerp Proces

Ieder project heeft zijn eigen aanpak, maar het onderstaande proces geeft in grote lijnen weer wat je kunt verwachten van onze samenwerking :)

02

03

Vaak, maar ook minder vaak gestelde vragen

Nee, voor het ontwerpen van een logo werk ik samen met verschillende designers, daar waar de één enorm goed is in het ontwerpen van logo's voor bijvoorbeeld beauty / yoga / holistische merken is de ander sterk in logo's voor vastgoed, voedingscoaches of non profit organisaties. Er zit dus altijd iemand voor jou tussen! Wil je meer informatie? Stuur dan vooral een bericht. 

Jazeker! Juist als jouw branding al staat kan ik snel aan de slag met het ontwerpen van je website. En geen zorgen, heb je nog geen duidelijke branding dan kan je dit pakket altijd bijboeken.


Een nieuwe website kan een grote investering zijn. Om het voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk om in termijnen te betalen, dit doen we in overleg. 

Tuurlijk! Als je al een website hebt maar je voelt dat deze niet meer bij je past dan kan je ook bij mij terecht. Je kunt kiezen voor een volledig nieuwe website inclusief branding pakket, of alleen voor het straktrekken van je huidige website. 
Heb je twijfels? Stuur mij dan vooral een mailtje!

Yes! Je kunt bij mij terecht voor losse design opdrachten, vooraf stel ik een offerte op en na akkoord ga ik voor je aan de slag. Je zit dus nergens aan vast. Liever werken met een strippenkaart? Dit is ook mogelijk!

Almost there!

Free guide

You can embed an email signup form here by pasting the code for one in a blank "embed" box.